Kunst in Zutphen

Kunstenaars in het Leeuwenhuisje

 

Gezocht kunstenaars om te overwinteren

 

Nu de schippers voor 2017 weer bijna zijn uit gefluisterd staat hun zomerverblijf het Leeuwenhuisje vanaf november weer open voor kunstenaars uit Zutphen e.o.

Een locatie waar inspiratie en bewondering hand in hand gaan. Exposeren in Leeuwenhuisje is betaalbaar, laagdrempelig, en vooral ook fijn om met meerdere kunstenaars samen te doen.

De ruimte is steeds beschikbaar voor 1,2 of 3 weken. Anders dan andere jaren willen we graag meer uitdaging en beleving voor het publiek met b.v. kleine workshops en/of ludieke diensten die worden aan geboden Wij zijn dus op zoek naar serieuze en gepassioneerde kunstenaars die naast het tonen en/of verkopen van hun werk een interactieve manier van kunst beleven aan willen bieden aan het publiek en bereid zijn om minimaal 5 dagen van 11.00 tot 16.00 aanwezig te zijn in het Leeuwenhuisje aan de rijkenhage in Zutphen.

Heb je interesse lees dan eerst onze voorwaarden en wil je de expositie ruimte huren. Mail dan een bericht met je/jullie gegevens, kunstdiscipline en je plan van aanpak incl workshops ludieke acties e.d. voor de door jou gewenste weken naar info@kunstconnectiezutphen.nl

 

Gaan wij akkoord met je voorstel dan ontvang je een contract via de mail die je moet invullen en terug sturen naar een nader te noemen adres. Na betaling van de huursom is de inschrijving pas echt definitief en ga je een geweldige tijd beleven in het leeuwenhuisje.

 

Reageer snel want vol is vol!!!!!!!

 

Voor diegenen die nog onbekend zijn met het Leeuwenhuisje

Het Leeuwenhuisje is een pittoresk huisje, dat rond 1650 is gebouwd aan de Berkelsingel, op de grens van het oude en het nieuwe stadscentrum. 's Zomers is het huisje van de schippers van de fluisterboten en in de wintermaanden staat het open voor kunstenaars uit Zutphen - ons dank aan de schippers.

 

Leeuwenhuisje: Rijkenhage 1 Zutphen

last modified 2017 10 02   www.kalkowsky.nl